Aardappelgratin "Kreta" met Potato Slices

Aardappelgratin "Kreta" met Potato Slices

Bereidingstijd ca. 60 minuten
Voor 10 personen


Ingrediënten
2kg Easy Nature Potato Slices
2 grote uien
2 teentjes knoflook
olijfolie
2kg diepvries spinazie
1kg feta
400ml room
4 eieren
zout en peper


Warm de oven voor op 200°C. Ontdooi de spinazie en meng met 2/3 van de feta. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Schil de uien en snij in blokjes. Verspreid de uien in de ovenschaal. Leg op de uien een laag Potato Slices en een laag spinazie-feta. Leg er daarna nog een laag Potato Slices op. Klop de eieren met de room en kruid met peper en zout. Giet over de ovenschotel. Strooi de resterende feta over de schotel en besprenkel met olijfolie. Bak in de oven gedurende 40 minuten.

Geschatte voedingswaarden per persoon :
kcal : 631
kJ : 2612
Eiwit : 33g
Vet : 29g
Koolhydraten : 39g