Baking Potatoes met spinazie en tomaat-mozzarella

Baking Potatoes met spinazie en tomaat-mozzarella

Bereidingstijd ca. 35 minuten
Voor 10 personen


Ingrediënten
10 Easy Nature Baking Potatoes
2 eieren
1kg diepgevroren spinazie
300g zure room
4 lente-uitjes
2 grote tomaten
250g mozzarella
2 TL curry
zout en peper


Ontdooi de spinazie. Warm de oven voor op 220°C (200°C heteluchtoven). Was de lente-uitjes, verwijder de basis van de wortels en snij in ringen. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snij in kleine blokjes. Snij de mozzarella in kleine blokjes. Mix de eieren in een kom met de zure room. Meng met de spinazie, mozzarella en tomaten. Kruid goed met peper, zout en curry. Snij de Baking Potatoes in twee en lag ze op een bakplaat. Verspreid het mengsel op de aardappelen en bak gedurende 15-20 minuten.

Geschatte voedingswaarden per persoon :
kcal : 237
kJ : 979
Eiwit : 12g
Vet : 16g
Koolhydraten : 10g