Eendenborstfilet met appel en Wedges Skin-on

Eendenborstfilet met appel en Wedges Skin-on

Ingrediënten

McCain Wedges Skin-on

4 eendenborstfilets
1 ei
Paneermeel
3 dl kippenbouillon
2 eetlepels room
1/2 glas port
2 goudrenetten
handvol witte druiven (gehalveerd)
100g boter
Peper en zout

Schil de appels, steek met de appelboor het klokhuis eruit en snijd ze in schijven. Sauteer de schijven appel samen met de druiven in wat boter. Smelt de boter in een pan en sauteer de eendenborstfilets aan beide kanten in 4 minuten bruin. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Giet de kippenbouillon en de port bij het braadvocht en laat het vocht reduceren. Voeg hierna de room toe. Bereid de Wedges Skin-on (frtituur: 3 min./ 175ºC of oven: 20-24 min./ 175ºC). Leg de eendenborstfilets op een bord met de schijven appel en de druiven erbovenop en giet de saus erover. Serveer de Wedges Skin-on erbij.