Kabeljauw met spinazie en mosterd-aardappeltjes

Kabeljauw met spinazie en mosterd-aardappeltjes

Bereidingstijd ca. 35 minuten
Voor 10 personen


Ingrediënten
1kg Easy Nature Pommes Parisiennes
4 EL boter
4 EL graanmosterd
800g diepgevroren spinazie
2 uien
1 citroen
10 kabeljauwfilets (200g)
2 bosjes dille
400g zure room
10 TL roze peper bessen
zout en peper


Ontdooi de spinazie. Wamr de oven voor op 160°C. Schil de uien, snij in dunne plakjes en bak glazig in boter. Voeg de spinazie toe en breng op smaak met peper en zout. Kruid de kabeljauwfilets met zout, peper en citroensap. Was de dille, schud droog, pluk van de stengels en hak fijn. Bestrooi de visfilets met de fijngehakte dille. Leg de spinazie in een diepe ovenschaal en leg de kabeljauwfilets met een kleine afstand van elkaar bovenop de spinazie. Doe op elke portie een eetlepel zure room en wat bessen. Dek de ovenschaal af met beboterde aluminiumfolie en bak in de oven gedurende 25-30 minuten. Bak de Pommes Parisiennes in boter. Voeg de mosterd al roerend toe. Serveer de kabeljauwfilets met spinazie samen met de Pommes Parisiennes.

Geschatte voedingswaarden per persoon :
kcal : 469
kJ : 1936
Eiwit : 42g
Vet : 20g
Koolhydraten : 22g