Spicy Onion Rings is voor een brede doelgroep binnen casual dining een aantrekkelijk product. Vooral restaurants die de gast een onvergetelijke ervaring wil geven! Iedere ondernemer wil zijn gasten zo lang mogelijk in de zaak houden. Het borrelmoment kan verlengd worden als er een aantrekkelijk aanbod van fingerfood is. Smakelijke bites die gedeeld kunnen worden met vrienden, familie of collega’s. De Spicy Onion Rings zorgen voor een nieuwe smaak binnen het bestaande assortiment.

Ontdek nu de 3 redenen om dit product op de menukaart te zetten:

DE NR1 SNACK
Uien zijn de populairste Amerikaanse snacks in Europa. ONTKETEN het vuur met deze pittige twist. Maak er een icoon van op uw menu.

DE VRAAG VOOR HEET EN KRUIDIG IS NIET TE STOPPEN
En groeit voortdurend in de afgelopen 5 jaar. 80% van de Europese consumenten HOUDT van het eten van gekruid voedsel.

HETE WINST
Consumenten zijn bereid extra te betalen voor unieke menu-items. Deze pittige duivel zorgt ervoor dat uw klanten de drankjes bestellen … en dat betekent extra winst voor u als ondernemer.

MAAK EEN STATEMENT

 

VERRAS je gasten met een Spicy toren

Presentatie is de sleutel tot succes – probeer deze pittige uienringen te stapelen & combineer ze met drankjes – u zult een nieuwe ervaring creëren en uw winsten zullen zich opstapelen!

 

 

WEES CREATIEF en upgrade je burger

Gasten willen continu verrast worden. Hamburgers zijn een geliefd item op vele menukaarten en vergt aandacht om onderscheidend te zijn. Upgrade uw burger door enkele Spicy uienringen toe te voegen als topping en men heeft een compleet andere ervaring! Makkelijk en effectief!