Hoe zorg je voor warme en knapperige friet?

Je zit thuis en hebt trek in knapperige friet. Tegenwoordig is het met een paar drukken op de knop al mogelijk om de beste gerechten thuisbezorgd te krijgen. Maar hoe groot is de teleurstelling als de bijgeleverde friet slap en soft zijn? Die tijden zijn voorbij! We leggen je uit hoe jouw friet extra lang warm én knapperig houdt.

Het is belangrijk dat jouw frites goed warm en knapperig blijven. Of het nu gaat om bezorgen, take away, roomservice of gewoon in je zaak. Je wilt jouw gasten alleen het allerbeste serveren, dus ook thuis. Wist je dat ruim 66% van de klanten die eten laat bezorgen expres geen frites bestellen? Ze zijn namelijk bang dat ze slappe frites krijgen, zo blijkt uit een wereldwijd onderzoek van Technomic. Je loopt als horecazaak dus simpelweg omzet mis dankzij slappe frites. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw frites én warm én knapperig blijven voor een langere periode?

Mccain introduceert de knapperigste friet die er bestaat.

Daar hebben we bij McCain iets op bedacht. De afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van de oplossing op bovenstaand probleem en het resultaat? Onze SureCrisp frites. We zijn er zo zeker van dat deze frites dé knapperigste zijn die wij hebben, dat we het al in de naam vernoemen!

Maar hoe hebben we dit voor elkaar gekregen? Door onze Advanced Batter Technology! Dit is een onzichtbare coating over onze frites die ervoor zorgt dat de frites langdurig knapperig blijven. Dit samen met onze speciale bezorgmethodes zorgen ervoor dat jouw frites tot wel 20 minuten extra knapperig en warm in een bezorgtas blijven. Zo weet je zeker dat jouw gasten alleen het allerbeste krijgen en kun jij zorgeloos bezorgen.

Maar die 20 minuten winst, wat levert dat nu eigenlijk op? In de praktijk betekent het een hogere klanttevredenheid, de mogelijkheid tot het uitbreiden van je bezorggebied door deze garantie en daardoor meer bestellingen. Een win-win situatie dus. Wil je nu weten hoe je de producten van McCain het beste kunt bezorgen of meegeven? Daar hebben we een handige gids voor geschreven!

Natuurlijk weten we dat praatjes geen gaatjes vullen, maar daarom kun je onze SureCrisp nu zelf gratis uitproberen! Bestel hieronder een gratis proefpakket en laat je versteld staan.